Skip to main content

Από όλα τα υλικά εκεί έξω, γυαλί χρησιμοποιείται ήδη στα περισσότερα από τα σπίτια μας. Η χρήση γυαλιού στην διακόσμηση του σπιτιού σπάνια θεωρείται διακοσμητική και θεωρείται πιο χρηστική. Το γυαλί μπορεί να έρθει σε διάφορες μορφές από υαλοπίνακες, να στολίσει κορυφές και διακοσμητικούς τοίχους. Είτε απολαμβάνετε τη χρήση γυαλιού για να φέρετε τον ήλιο το πρωί, είτε για εκατό άλλους σκοπούς, το γυαλί μπορεί να αγνοηθεί κατά την προσαρμογή των εσωτερικών χώρων στο σπίτι. Εδώ είναι μερικοί τρόποι να αφήσετε το γυαλί να φωτίσει το σπίτι σας.

  • Αντανακλαστικότητα και φως: Ποιο είναι το νούμερο ένα τέχνασμα εσωτερικού σχεδιασμού όλων των εποχών; Η παρουσία φωτός. Το φως κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, πιο άνετο και πιο φυσικό. Το γυαλί φέρνει το φως φυσικά στο σπίτι σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκρύψει, να λαμπρύνει και να ενισχύσει τις προβολές. Τα παράθυρα που διαθέτουν πλέγματα ή επεκτατική γυάλινη επιφάνεια που εκμεταλλεύεται τη γραφική θέα, το γυαλί είναι ένας θαυματουργός εργαζόμενος που αντανακλά το φως και τις φωτιζόμενες επιφάνειες.

 

  • Έπιπλα από γυαλί: Τραπέζια, καρέκλες, καθρέφτες … ο κατάλογος συνεχίζεται επάνω από γυάλινα έπιπλα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και αγαπάμε. Οι γυάλινες τραπεζαρίες και τα γραφεία του σπιτιού σας δίνουν ένα εκλεπτυσμένο και κομψό στυλ στο εσωτερικό σας. Συνδυάστε γυαλί με ξύλο, δέρμα και μέταλλα για μια αστική βιομηχανική αισθητική ή χρησιμοποιήστε παραδοσιακές και διακοσμημένες γραμμές για να φέρετε τα υλικά μαζί όμορφα στα έπιπλά σας.
  • Μοναδικές εφαρμογές: Σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταστήσετε ένα γυάλινο πάγκο στην κουζίνα σας ή ένα γυάλινο τοίχο στο μπάνιο σας; Οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι αρχίζουν να χρησιμοποιούν γυαλί με μοναδικό τρόπο από ό, τι παλιότερα. Εάν θέλετε να προσθέσετε κομψά και μοντέρνα στοιχεία, προσθέστε γυαλί στις υγρές περιοχές σας όπως κουζίνες και μπάνια. Θεωρήστε το γυαλί ως διαχωριστικό τοίχο ανάμεσα σε μια κύρια κρεβατοκάμαρα και ένα κύριο μπάνιο. Το γυαλί μπλοκ μπορεί να αφήσει το φως μέσα, και να κρατήσει την άφθονη προστασία της ιδιωτικής ζωής ταυτόχρονα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά γυάλινα υλικά για όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας.

  • Χρησιμοποιήστε γυαλί ως εξωτερικό υλικό: Στην πρώιμη αρχιτεκτονική και στο εσωτερικό, το γυαλί χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά ως διάτρητα ανοίγματα στους τοίχους για να αφήσει στο φως και να έχει μια οπτική σύνδεση με τον υπαίθριο κόσμο. Σήμερα, η χρήση γυαλιού στην εξωτερική επένδυση είναι δημοφιλής, ειδικά σε εμπορικά κτίρια υψηλής ανόδου. Στο σπίτι σας, αν θέλετε να συνδεθείτε με το εξωτερικό σας, χρησιμοποιήστε ευρείες επεκτατικές εσωτερικές επενδύσεις από γυαλί και γυαλί για να μεταμορφώσετε το εξωτερικό εσωτερικό.

  • Να είστε δημιουργικοί: Υπάρχουν πολύ λίγα όρια με το γυαλί. Οι θερμικές και ψυχρές παραλλαγές είναι τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που πρέπει να σκεφτείτε όταν χρησιμοποιείτε γυαλί στο εσωτερικό σας. Υπάρχει πάντα μια λύση. ένα παχύτερο υαλοπίνακα μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί σε ψυχρότερα κλίματα κλπ … Το γυαλί έχει χρησιμοποιηθεί σε μινιμαλιστικές περιοχές για να φέρει μια αίσθηση φωτός και ευελιξία σε ένα χώρο. Δείτε πού μπορεί να φωτίσει ένα χώρο στο εσωτερικό σας.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γυαλί σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, ο χώρος σας θα ωφεληθεί με κάθε τρόπο. Από αντανακλαστικά πλακάκια μωσαϊκού γυαλιού στην πίσω πλάκα της κουζίνας, σε γυάλινες πέτρες στην είσοδο μπροστά , το γυαλί είναι εδώ για να μείνει. Ανάλογα με το στυλ σας, πιάστε έμπνευση από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τα περιοδικά που αγαπούν να χαρακτηρίζουν σπίτια με επεκτατική γυάλινη επιφάνεια. Φωτίστε το σπίτι σας με αυτές τις συμβουλές και δείτε πώς το γυαλί μπορεί να σας δώσει έναν εντελώς νέο τρόπο να απολαύσετε το σπίτι σας.

Leave a Reply

Close Menu
Παπανικολή 13
25 410 27 098
Βιομηχανική Περιοχή
25 410 62 676